Friday, April 23, 2010

Enjoy Life

I've been riding my bike a lot lately and I so prefer it to jogging. The wind is my favorite, I love the mild (or really cold) breeze in my face. It reduces the sweat and redness. :P

This weekend is all about workparties! Going to work at Bolstad tonight and tomorrow and I love it!

Have a great weekend, everyone. 
Spend yours wisely!

I don't remember where I found this photo, it's been in my fave folder forever. 

6 comments:

 1. Love the colors in the photo! Great shot! Happy weekend! I'm thinking to try to come to Drammen next weekend! Will you be around?

  ReplyDelete
 2. Oh, me like!The phot and the weekend...

  ReplyDelete
 3. Nydelige bilde. Jeg elsker vintage-sykler..:)

  ReplyDelete
 4. SV: Jeg har sykt lyst på 5D Mark II!!! Jeg skal prøve å spare til det. Egentlig ville jeg kjøpe meg 550D eller 7D nå, men egentlig kan det være verdt det å vente? Alle rundt meg sier det er sløsing å kjøpe dyrt kamera. Fortell meg du, at det ikke er det, please. Hehe.

  ReplyDelete
 5. Denne artikkelen er kanskje tatt med 5D? http://www.dkmdrammen.no/index.php?option=com_content&view=article&id=29411:stordugnaden-torsdag&catid=111:dugnad&Itemid=323

  Jeg tar jo hovedsakelig bilder for menigheten, så et bedre kamera hadde vært ideelt i den sammenheng også. Men jeg tenker å kjøpe et nytt objektiv nå i første omgang, 450D er jo ikke et dårlig kamera, og det er mye som ligger i objektivet også. Men jeg skal passe på å kjøpe et objektiv som vil passe i et fullformat også.

  ReplyDelete
 6. Anonymous10:51 PM

  I love the photo!!!

  ReplyDelete

I do love comments,
so thanks and thanks again (: