Tuesday, January 25, 2011

Alle skal få.

Nå kan alle være kreative! ftw!
F.eks så er ord-design ekstremt poppis for tiden, agree? Alle skal ha ordspill og ordtak og bibelvers og calming, lovable, coffeeblogging utsagn på veggen sin, gjerne litt på kryss og tvers. Min darling søster Hege linket til denne siden og har siden prydet huset med fine ord. :) Koselig!

Du kan skrive inn noen ord eller fem, trykke på create og voilá; kreative ord-dryss in yo' face. Hvis du ikke er typen som går inn i menyene og velger deg font, retning, farger og stil så trykker du bare på "Randomize"-knappen til du er fornøyd, printer det ut og roper "JEG LAGA SJÆL!"

Det beste er likevel å prøve å forstå hva det var man egentlig mente. "Det er kreativ å gøy være"...? "Kreativ er det gøy å være"...? "Det er gøy å være kreativ"...? You pick. ;) Når du er kreativ kan du faktisk lage så mye random du bare vil. Random så vil du mye bare. 

4 comments:

 1. Very nice indeed :) Ler av det du skriver, du er så MORSOM!! :P

  Jeg skulle gjerne lagd sånn men det var den tiden da... tar du bestilling?? Noe med; glede, tro, takknemlighet..den duren:D

  Jeg også, pinnekjøtt - here we come! Love YOU!

  ReplyDelete
 2. Haha, vittig du er! :D

  ReplyDelete
 3. He he.. Skulle ikke spredd linken vettu. Nå kommer ALLE til å gjøre det også er det ikke så kult lenger. Men men..moro er det lell..;)

  Si ifra når du er hjemme en kveld så skal jeg GÅ meg en tur helt bort til dere.. Jepp. Må bli sprek vettu.

  ReplyDelete
 4. Hei frøken :) Du, jeg bare lurte på om du kunne sendt en pinterest-invititasjon til ei god venninne, med en stor kunstnersjel? :)

  Mariann heter hun, og har adresse ma_ve_92@hotmail.com

  :)

  ReplyDelete

I do love comments,
so thanks and thanks again (: