Wednesday, January 5, 2011

I am a pen person

Og da mener jeg på norsk!

:P

Jeg elsker penner. Kunne hatt tusen. :) Ikke typ samle i pennebok og skrive logg om blekk-kvalitet og brands, men jeg kjøper stadig penner (og mister) og elsker å finne de som er bra å tegne med. Teste de ut. Du vet de blokkene som er festet på pennehyller i bokhandlene? Det er jeg som skribler de ihjel.

Mange kommenterer at Muffin ikke har nese. Hun har nese! Den bare synes ikke fra enkelte vinkler.
Og lol @ engelsk på tegningen. Jeg er litt confused to say it the least. Blir en salig blanding av norsk og engelsk her, stavekontrollen går crazy, men det går bra!

Og nå har jeg fått meg en ny penn, som bare er rådigg. Ser ut som tegningene fremover blir sånn good old traditional og ikke fra digitalt tegnebrett, for digitalpennen min er ødelagt. :/

PS - les denne artikkelen om en fantastisk skjønn dame og venn!

7 comments:

 1. Jeg er stadig innom her og leser det du skriver /ser på de utolig fantastisk kosleige tegningene!( Så nå la jeg meg endeli til som følger) Jeg er såååå imponert! skulle ønske jeg hadde en bitteliten brøkdel av tegnetalentet ditt:) Hehe! Takk for at du fikk meg til å lese artikkelen om Synnøve. Akkurat det jeg trengte i dag!
  Ha en fin dag, da:)

  ReplyDelete
 2. Very Cute! Happy New Year!

  ReplyDelete
 3. Kan jeg få informere deg om at vi har en hel koffert(No kidding) full av penner, som broren min samla på oppigjennom tidene?! :D

  ReplyDelete
 4. ...og jeg er stadig på jakt etter en penn som er god å skrive med. selv om det meste går på pc, leker jeg gode penner til å skrive i kort med... og finner jeg en god, blir den på merkelig vis borte hjemme. kanskje andre som ikke skjønner forskjellen på en penn og en penn?

  ReplyDelete
 5. Vigdis - penner har en utrolig merkelig vane med å forsvinne. Og ingen vet hvor de gjemmer seg!

  ReplyDelete
 6. Hva er pinterest egentlig, Muffin?

  ReplyDelete
 7. jeg er også penneperson, og de må være svarte! :)

  ReplyDelete

I do love comments,
so thanks and thanks again (: