Thursday, January 13, 2011

Lunchin' around.

Først - tusentusentusen takk for alle forslag til sketchbooken min. Mighty helpful - akkurat hva jeg trengte! :) Har nå kommet igang og 18 sider er unnagjort. Har uhm et paråførti sider igjen og et par dager til. But I'm doing it!!

Anyways. Lunsj er favorittmåltidet mitt. I hvert fall synes jeg det hver dag rundt kl 11. Egentlig er jeg vel mest en middagsjente.  Men lunsjene denne uka har vært amazingozo! Lunsje med venner er anbefaliozo!

PS - oppdaga denne matbloggen og hell-ooooo food! You never looked prettier. Og med det mener jeg at om du finner en blogg med en blogger som lager og tar finere bilder av mat enn denne, plis leave a message. Canelle et Vanille has my vote. Jeg får lyst til å lage ALT. Så, med disse fantastiske bildene i minnet - her kommer en beskjeden tegning av konseptet lunsj. :]

PS - noen som liker at jeg blogger på norsk eller? With a little bit of english on the side.
Ha en fabuliozo dag! 

15 comments:

 1. Lunsje med venner er superb!
  Vet du hva jeg oppdaget? Apropos lunsj?
  De har tran i kantina her. Ja - tran :)
  Sunnheten selv!
  Og da tenkte jeg på deg.

  ReplyDelete
 2. Lunsj er digg!:) Jeg digger at du blogger på norsk, med litt english!!:):)

  ReplyDelete
 3. Lindasol - hahahha. Tenkte du på meg fordi jeg er ca eneste i verden som liker tran? ;P er det forresten noen som går og forsyner seg av tran i en kantine?

  Edith - :D Tenkte meg at du syntes det! ;)

  ReplyDelete
 4. :)ENIG!Lunch med venner er best!!

  ReplyDelete
 5. Duu.. du må begynne å legge ut daglige spotify sanger igjen :) Love it! =) You make my day, every day you update.

  Ha en nydelig helg, Muffin!

  ReplyDelete
 6. Du er vel skjønn, Astrid! :) Det er seriøst kjempekoselig at du liker bloggen min. Og ok! jeg skal legge ut daglige sanger så ofte jeg husker, hehe.

  ReplyDelete
 7. Årh, for et prosjekt de Sketchbookgreiene ser ut til å være! Så fantastisk! :) Får vi se flere sider i boken din etterhvert?

  Lunsjen min består som regel av et tørt rundstykke og en boks Skyr. Savner å bo i Sverige, der var det varm lunsj hver dag. Når jeg tenker meg om, er vi i Norge litt sære på det punktet, vi nøyer oss med tørre skiver og et glass vann :P

  Og ja: eg likar at du blogger på norsk - og engelsk!

  ReplyDelete
 8. Digger tegningene!! :D

  ReplyDelete
 9. Digger at du blogger på norsk Mette;) Og enig med at lunsj med venner er supert. Skal til Elise og lunsje nå straks! ;) Ha en strålende dag videre! ;)

  ReplyDelete
 10. DIgger deg både når du skriver på norsk og engelsk Mette! :)

  Lykke til med boka. Du er et geni!

  ReplyDelete
 11. Lunsj med venner er noe helt for seg selv :) Love it :)
  Tuuusen takk for bloggtips. Nå ble jeg virkelig sulten...

  Ønsker deg en fantastisk helg!

  ReplyDelete
 12. Hvis du fortsatt har tid til lunsjer hos venner er du hjertelig velkommen til oss! Ps vi serverer også middag og kveldsmat :)

  ReplyDelete
 13. Svar: Ja, om vinteren får hun DEN pelsen så da ser hun litt feit ut :P Men hun veier bare 5 kg, så jeg følger med ;)

  ReplyDelete
 14. Anonymous9:09 PM

  Spise lunch ute med venner er virkelig staslig, kjenner jeg savner min faste lunche-venn etter at hu flytta heimatt til Norge :(

  ReplyDelete

I do love comments,
so thanks and thanks again (: