Thursday, March 17, 2011

i heart i herb!

Jeg, og mange andre. :) 
Har allerede unnagjort mine første bestillinger på iherb for en stund siden, men har vel ikke sagt så mye om det enda. Nei, jeg er ikke flau over det halloo. Iherb er fantastisk! Seriøso, så mye bra mat til en billig penge. Sjekka Life på senteret og samme varene koster jo 3- og 4-gangen her. Ikke så rart, med tanke på at det importeres, men kjekt å vite at man kan fåtaki billigere. :) 


Anyways. I dag bestilte jeg to pakker, må jo nemlig holde det under en viss vekt og pris for å få det kjapt og billig i frakt og diverse. Bale file dollah! Billig det. Jeg sjekka nemlig Luckyvitamin.com for å bestille bare YummyEarth-produkter (superdigge kjærligheter og drops), men frakta er jo på frikkin' 260 kroner. Waaah! Derfor er iherb.com stas! Så jeg bestilte litt i dag, da. Først og fremst skulle jeg ha meg Hvetegress. Har hørt så utrolig mye bra om dette, og har nesten cravings på det før jeg i det hele tatt har prøvd det. My sista anbefalte Pure Planet Green Kamut, så da ble det denne. Gleder meg. :) 


I tillegg bestilte jeg meg noen brownie bars, Clif Kids Brownie, fått den anbefalt av flere! Bestilte de små pakkene, ettersom Hjertemat skrev litt om dette. ;)


Og til slutt, bare for å få fyllt opp litt, tenkte jeg at jeg skulle teste denne teen. Hørt den er bra and I really do need a detox. True story. 


Og til slutt vil jeg bare si til alle dere som fortsatt sitter der og lurer på om dere skal teste ut iherb. Det er ikke noe å vente på! Ufarlig, billig og masse digg. Og i tillegg får du 5$ rabatt dersom du bestiller for første gang, bare bruk koden SEP310! Gudd løkk! :)

4 comments:

 1. iHerb er fantastisk! Det er helt utrolig hva man kan spare på å handle der istedet for her hjemme. Jeg kjøpte blant annet Tart Cherry, den kostet ca. 150 kr på iHerb -og hva koster den her hjemme?? 479 kr!! Over 300 kr spart!! :)) Og det er bare ett av produktene!

  ReplyDelete
 2. Yogi Egyptian Licorice er forresten veldig god! Hvis du liker lakris :)

  ReplyDelete
 3. om jeg gjør! :D
  takk for tips, det skal jeg dra med på neste runde. :) Sammen med Tart Cherry, måtte sette den på wishlist da den ble for tung denne runden.

  ReplyDelete

I do love comments,
so thanks and thanks again (: