Monday, March 7, 2011

The many faces

Det har vært utrolig moro med VM på hjemmebane, hver dag har det vært noe spennende, nytt, engasjerende og fantastisk. Petter Northug - gotta love him. Alt fra hulkegråt til målskrens - gotta love it! ;) Han har i hvert fall gjort langrenn til noe spennende, kaxigt og morsomt, og dét skal han ha takk for. Skal selvfølgelig ikke glemme resten av landslaget, for noen fantastiske folk! Sier som fyren i bar overkropp på tua bak oss på Universitetsplassen da vi ventet på medaljesermonien til stafettjentene: "THE - RE - SEEEEEE! JEG ELSKER DEEEEEG!" Det jooma bra. :)

Så, over til VM's mange ansikter - kan ikke nekte for at jeg ble litt engasjert. Noen som kjenner seg igjen?

9 comments:

 1. Hahaha.. kjenner meg igjen! :D

  ReplyDelete
 2. Du får virkelig satt uttrykk på det. Herlig!

  ReplyDelete
 3. Hi, hi, kjente meg igjen på mange! Manglet bare den som tørker tårer og later som om det ikke går inn på seg i det hele tatt! :D
  Du er flink, altså!

  ReplyDelete
 4. Liv Kari2:06 PM

  Du har fanga VM fra soffa'n altså!
  Tror jeg hadde en blanding av "orker ikke se" og "lalalala" når alle (Therese og Gjerdalen) plutselig var bestisser med hele kongerekka... Kleint. Og litt fint.

  ReplyDelete
 5. Eliesp3:29 PM

  Lol! Kjenner meg igjen!!! Synd d er over "Snufs"

  ReplyDelete
 6. Elska alt jeg.
  Hvor er rørt og snufs av nasjonalfølelse-fjeset?

  ReplyDelete
 7. Svar: Må du trykke deg inn for å lese mer på mine innlegg også? Jeg må i alle fall ikke det. Det var jeg som ønsket det så likt, fordi jeg synes det var utrolig praktisk, stilig og herlig :)

  ReplyDelete
 8. Haha, du glemte "ja, vi jobber vi" :D

  ReplyDelete

I do love comments,
so thanks and thanks again (: