Thursday, December 1, 2011

Første luke!

Folket har talt og 4-0 til julekalender betyr jo bare at det blir julekalender. ;)
Men post-it-lappene er det rasjon på her, så det må bli digitalt i år. Pluss at det er litt langt å gå til scanneren.

Historien bak dagens tegning: 
Det er 1. des og første luke på den magiske kinderkalenderen skal åpnes. JC (som er min kollega på Tibe) har kjøpt en vi har på deling, og har plassert den trygt og godt på øverste malm-hylle. Så tegnet jeg oss, da - stående i beundring på bakken. Du tror kanskje at JC er både høyere enn meg og har fyldig hår, og da tror du helt riktig. ;) Hvert fall på det ene.

Anyways. Grunnen til at det er piler og forklaringer over hele tegningen er fordi da jeg spurte JC og en annen kollega om de greide å se hva jeg hadde tegnet, gjettet begge på "hmmm, kirke?" .. "nei, noen som gifter seg i en kirke!" ... Og jeg bare "eh okay... den trenger kanskje litt forklaring.."

23 dager igjen!!

6 comments:

 1. Åh,takk og pris!:)Skulle kommentere i innlegg under igår.Så kjekt at du vil lage kalender i år også.Tenkte på kalenderen din in beg. av november.
  Nå kan jeg kose meg med din kalender i adventstiden.:)Ha en finfin adventstid,Mette!:)
  Stor klem fra meg

  ReplyDelete
 2. Jeg er og fast følger av julekalenderen din btw :)

  ReplyDelete
 3. Takk, begge to! :) Så innmari koselig å høre. Da skal jeg tegne for dere to videre. ;)

  ReplyDelete
 4. Digger at du lager julekalender! :)

  ReplyDelete
 5. Fiiiiiin!! JC er forresten litt usikker på "Du tror kanskje at JC er både høyere enn meg og har fyldig hår, og da tror du helt riktig. ;) Hvert fall på det ene." hmm. Du er vel høyere enn meg? Betyr det at jeg begynner å bli litt tynn i håret?

  ReplyDelete
 6. JC- vi er vel strengt tatt like høye. ;) Og photobooth beviste jo at håret er intakt (selv om det ikke er heeeelt Fedge-style ;)). Så ok - ingen av delene da!

  ReplyDelete

I do love comments,
so thanks and thanks again (: