Monday, January 5, 2009

Solving World Problems

I took this photo summer 08. I saw the men sitting outside the train station in Drammen, and I couldn't help but take a photo. I didn't ask for permission, but I'm guessing none of them check blogs. ;P Except for the geek to the left. What a hacker!

8 comments:

 1. Jeg trodde slike bare fantes i Syd-Europa, under olivenlunden, med et shabby brett med sjakk og en grutete kaffekopp. Godt å se at vi har noen her og! Men jeg vil gjerne hilse på de som sitter i Hellas. Do you?

  ReplyDelete
 2. Anonymous12:14 AM

  AAAHHWW!!! Hehe... Det er min og Annelinn sine KJÆRE faste og dyrebare kunder som nå for tiden sitter på krakken inne, fordi det er en del minusgrader ute! De sitter der HVER eneste dag i flere timer tilåmed:) Haha.. Måtte le når jeg så bildet! Kaller han lille i midten der "bestefar" Hehe.. Camillus

  ReplyDelete
 3. Oh my gosh!! Han ene ser ut som om han er iført kun en rød sportsgenser! Så utrolig søte!!

  ReplyDelete
 4. hmmm... mente ikke "søte" som i "Å, se han ser ut som han sitter i undikken!!" men "søte" som i "Åååå se på de tre søte, gamle mennene som sitter å løser all verdens problemer! Hvis alle bare var som de! *sukk*"

  ReplyDelete
 5. Når jeg ser sånne ting tenker jeg: O my,- I wish I had a camera... Nå vet jeg hva jeg ønsker meg til neste jul..

  Blir du med på fototur til oslo da eller?? ;)

  ReplyDelete
 6. Do they eat absurd non-perishable food items?

  ReplyDelete
 7. Bryan - you can almost count on it. This is what you end up like if you it absurd non-perishable food.

  Thea - jeg er med! (; Lindasol også, eller hur linda?

  Lindasøs - hehe, minner meg om karene vi så i spania. ;P Jeg turte aldri sjekke om han faktisk hadde på seg noe mer enn den røde grilldressjakka.

  Camilla - haha. :D du KJENNER dem? Nice, hehe. Da får jeg komme tilbake til sommeren og fortsette på en serie om De Tre Kloke Menn.

  Lindasol - Jeg er med. Kamera, sommerkjoler og flybilletter? I'm in.

  ReplyDelete
 8. Anonymous5:26 PM

  JaJa, selvfølgelig kjenner jeg dem! "Bestefar" i midten der lovte meg båttur i sommer egentlig:) Hehe, og Arne han i den røde jakka slår jeg alltids av en prat med! HVER eneste gang jeg er på jobb vinker de til meg fra krakken inne på togstasjonen, og jeg vinker og smiler tilbake! Hehe..
  Camilla

  ReplyDelete

I do love comments,
so thanks and thanks again (: