Thursday, March 5, 2009

Winter has been ok, but now I'm ...

12 comments:

 1. Very nice... so am I!

  ReplyDelete
 2. Hver eneste gang jeg kommer inn på bloggen din, Mette, slår jeg meg selv litt i hodet og tenker «Hvordan kommer 'a på det, in the first place» og «stadig like bra, eller til og med enda bedre», men så synes jeg liksom det blir litt teit å spe på med en kommentar fylt med stadig mer pompøse superlativer om hvor flink du er – også vet jeg jo at jeg ikke vet hva jeg snakker om uansett, så da nøyer jeg meg med denne heller lange kommentaren – som et bevis på at jeg faktisk leser/ser på bloggen din, og at jeg synes det er drittkult :D

  ReplyDelete
 3. Anonymous12:03 PM

  Me too!!!!

  ReplyDelete
 4. Kult, Mette! You're genious :) Waiting too...

  ReplyDelete
 5. quite a soft, beautiful piece!

  ReplyDelete
 6. Jeg lengter ååååå!.. Jeg vil ha sol og varme.....

  ReplyDelete
 7. Thanks og takk, peeps. :)
  sommeren kommer nå - det er bare snakk om noen tusen liter vann i form av hvite krystaller som skal bort først. Kakestykke!

  Eivind - aw, du er kul altså. :) Tusen takk! visste faktisk ikke du besøkte bloggen og i hvert fall ikke at du tenker som så. Motiverende. :)

  ReplyDelete
 8. Hehe, først er du super-positiv, roser vinteren og dens skjønnhet opp i skyene, men så - når vinteren drøyer, og for å ikke klage eller noe, så nøyer du deg med et ganske så lite, mykt hint om at det faktisk hadde vært greit om vinteren trakk seg unna litt snart..... Søtt. Jeg liker det:)

  ReplyDelete
 9. Må si meg enig med andre her - virkelig fabelaktig blogg. Du er heldig som har dette talentet!

  ReplyDelete
 10. Nyyydelig Mette!! <3 <3 Nå fikk jeg skikkelig sommerfølelse!!

  ReplyDelete

I do love comments,
so thanks and thanks again (: