Monday, May 25, 2009

Peter Loves Laura - before & after

Okay - siden Linda ba om det, og ettersom folk tror Photoshop makes magic, så må jeg bare legge ut dette - og innrømme at, joda - Photoshop er redningen. Jeg er ikke så flink fotograf som noen kanskje tror, men jeg ser tidvis potensiale i et ellers dårlig bilde. ;)
Så - her er før og etter på Peter Loves Laura. Hadde et annet bilde med mer av samme bakgrunn, som jeg da la bak bildet av P&L, også litt kloning og sånn (med et resultat som sikkert de som kan dette gremmes veeeldig over). Kjørte så noen actions - har en del nedlastet, også har jeg funnet frem til en del som passer sammen, samt litt endringer underveis osv osv. Det er i hvert fall ikke bare ett klikk - og voilá - slik som kanskje mange tror.


Her er også before & after på Petals of Luck. Faktisk la jeg ikke spesielt merke til bildet da jeg først scrollet igjennom det jeg hadde tatt, men på andre runde tok jeg sjansen på det - og resultatet deretter. Samme greia her, forresten - en del actions som passer sammen, litt småredigering innimellom osv.

11 comments:

 1. Siden du først klipte dem ut, kunne du jo satt inn en helt annen bakgrunn. Feks. en sandstrand på en øde øy, eller svevende på en rosa sky!

  Hvorfor er dressen til Peter blitt blå forresten? Det er vel ikke helt classy.

  Godt at du har meg til å påpeke feil, slik at du bare blir flinkere og flinkere..

  ReplyDelete
 2. Fordi de ikke var på en sandstrand, men faktisk sto i denne hagen. Litt greit å holde seg en smule til realiteten, eller hva? Dessuten var det lettere få riktige lys og skyggeforhold med såpass lik bakgrunn.

  jo, takk skal du ha kjetil. ;P Du er saklig.

  ReplyDelete
 3. det blir som en gåte på en måte. Får litt flashback fra fotokurset nå... ;-/ gulp. Det er i hvertfall utrolig fint, Mette!! Magisk!

  ReplyDelete
 4. Du er utrolig flink! :)

  ReplyDelete
 5. en ting til... legg merke til at menneskene på det nederste bilde ser mye lykkeligere ut på after-bildet. konklusjon: Mettes redigering makes people happier, indeed!

  ReplyDelete
 6. thanx!
  det at du setter inn sunflare er det morsomste :)

  Nydelige bilder uansett, og min konklusjon for fotokurset gjelder fortsatt. Det finnes aldri et dårlig bilde :)

  ReplyDelete
 7. Du er knallflink med redigering, Mette, og jeg bare SKAL ha en kurs med deg hvor jeg er litt mer våken og opplagt enn sist.

  Photoshop er magisk, men du skal være god på redigering og se potensialet i bildet også. Det er ikke bare magi. Det er du utrolig flink til, Mette!

  ReplyDelete
 8. Wow mette... Du er photoshop queen!!!! :O) Du imponerer!

  ReplyDelete
 9. I'm impressed!!! Teach me...pleeease...!

  ReplyDelete
 10. Serr perr.. Du imponerer meg. Sånn vil jeg lære meg også! Det ER jo nesten litt magisk!

  ReplyDelete

I do love comments,
so thanks and thanks again (: