Tuesday, August 24, 2010

Greeting Cards - Birthday Muffins

Fall has arrived.
I'm wearing boots, a dress, the yellow cardigan & my wonderful colorful umbrella. It's raining, I'm drinking coffee, August is coming near the end and creativity is let loose. I can feel it. :)


My princess niece is about to turn one year old any day now and for that she needs a proper birthday card and so she was the inspiration for the first one in a series of many Birthday Muffins. 
Have a good Tuesday, and remember: Rain is good for the earth. (: 

5 comments:

 1. Søtt kort!Bokstavelig talt;)Nå fikk jeg jammen meg lyst på en muffins.En gulrot muffin med deilig glasur hadde gjort seg:)
  Ha en fin dag i regnet:)
  Cyberhug fra Monja

  ReplyDelete
 2. For ein herleg blogg du har! Fann vegen hit via Sweet Memories og kjem garantert på besøk igjen!

  Nyt hausten! :)

  ReplyDelete
 3. Du har en helt nydelig blogg som skiller seg ut i mengden. Fant deg via Monjas anbefaling på Sweet Memories-bloggen. Kommer tilbake!

  ReplyDelete
 4. Heia! Ja, det er mye som skjer for tiden for å si det sånn... Derfor har det dessverre ikke blitt så mye tid til blogging. Skolen tar tid, og jeg har vært hos Carine og dem hver kveld i det siste. Pluss at torsdag kommer Måløy på ungdomstur opp hit. Men skal se om jeg ikke kan presse inn litt blogging her og der ;) Jeg tror nok dessverre ikke Macen blir med til USA, jeg føler det ikke er trygt nok, ha ha. Har du det bra? Har høsten kommet?

  ReplyDelete
 5. Skjønt kort! Du er flink!!!

  Ja, det er ikke lett å finne frem på iHerb... Jeg har fulgt linkeanbefalinger fra andres blogger, spesielt siljesreise.blogg.no og mjuuugly.blogg.no, men det er også flere kostholdsblogger med mye fine tips!

  ReplyDelete

I do love comments,
so thanks and thanks again (: