Monday, January 10, 2011

The Hair Issue

Alle vet jo at jeg har gone short on the hairdo lately og at jeg trives med det. Kort hår er digg. Det er enkelt og lettgjort og litt søtt, og dessuten er det shampoobesparende (jeg elsker alle ord man kan gjøre lange ved å skrive de om, tror det har opphav i mine 6 måneder i Finland, landet med verdens lengste ord!)
Anyways, - langt hår var mye strev. Det var lange hår på gulvet, lange hår i senga og lange hår i dusjen. Yuk. Kort hår gjorde seg. :)

Men. .... Så ser jeg plutselig andre med langt hår. Eller bilder av meg selv med langt hår. Og da gråter jeg litt for håret mitt. /:

11 comments:

 1. Anonymous5:51 PM

  Jeg er sånn at hver gang jeg begynner å få langt hår, så blir jeg lei av det - og klipper meg kort. Så går det bare en liten stund før jeg begynner å savne det lange håret mitt igjen. Typisk! Denne gangen er jeg fast bestemt på at jeg skal klare å spare håret skikkelig langt!

  ReplyDelete
 2. Etter å ha lest (timesvis) korrektur på kataloger, mener jeg at ITALIENSK har enda lengre ord enn finsk :-). Om de uttales på lik måte som fransk (ordet har 12 bokstaver, men man bruker kun 2 tilfeldigvalgte bokstaver, når man sier ordet) vet jeg ikke, men de italienske ord er iallefall LANGE!
  Legg ut et ekte bilde av det korte håret ditt :-)! Jeg vil se det i virkeligheten :-)!

  ReplyDelete
 3. Jeg skjønner deg så godt! Jeg har langt hår nå, men det er slitt. Tror jeg må klippe det snart :/

  ReplyDelete
 4. I like short hair!

  ReplyDelete
 5. Ha ha, har det akkurat på samme måten!!! Det er SÅÅÅ deilig med kort hår, men hallo, det vokser ut igjen!!!!!!! Du er knalfin som du er nå hvertfall!!!!!
  Change IS good...;)

  ReplyDelete
 6. Hehe, jg klipte meg kort j også men dette er første gang j ikk har angret i d hele tatt! ALT er mye enklere i hverdagen nå:) og du, synes du kler kort hår kjempefint! Og kjenner jg håret ditt rett så vokser d ut fort igjen! Vakker er du uansett ;D

  ReplyDelete
 7. Haha! Me to! Men akkurat nå liker jeg det som det er. :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous5:12 AM

  Hah! I love this post - its so true!!:)
  Verba

  ReplyDelete
 9. Takk takk. ;) Jeg trives mer med kort hår enn jeg savner det, - så all is good! Kort hår FTW, eller hva?

  ReplyDelete
 10. Ha ha, love it:) Klipte meg i dag faktisk, og blei mistenkelig lik deg på håret! Like kort og på samma frisø som deg.. Det betyr veø bare at vi kasnkje hadde samme frisø?

  I love it anyways. Og du ser snuppelig ut sånn som du er nå - så nyt det!

  ReplyDelete

I do love comments,
so thanks and thanks again (: