Friday, January 7, 2011

Morning Glory!

Pliiis, kan noen kalle meg en helsefreak? Har alltid ønsket det. :) Jeg - helsekostopptatt lissom? HAHA. Ja, det er faktisk morsomt. Men du kan kimse så mye du vil - I'm lovin' it. Og nei, dette er ikke det eeeeeeneste jeg bryr meg om om dagen, så læx ok jeez. I'm normal, bare ikke et konstant godterispisende monster med luft i magen og lite treningsgidd. Jeg trenger treningsgidd!

Jeg testet denne oppskriften i dag tidlig. Ja, - før jobb! Gikk kjempefort. :) Mandler, banan, isbiter og kaffe i blender og voila litt frokost! Jeg spiser dårlig med frokost nemlig og Mimse sa i går at "Mette! Det er jo det viktigste". Er det? Ups!

Så i dag drakk jeg denne og selvom det kanskje smakte litt nutrishake (bare uten bismak av pulver), så var det egentlig ganske godt og jammen satte det igang forbrenningen. På-do-før-lunsj-foråsidetsånn. Prosjekt Overskudd og Velfungerende Mage Uten Luft har herved startet. IKKE LE!

Have a lovelyjobely friday og hvis du har laget deg Pinterestkonto i det siste - don't hesitate to follow me, sånn at jeg kan followe deg to back.

Peace out!
AMSkofterud sier at: "Kaffen setter fart på systemet, bananen gir deg et høygt energinivå som en kickstart på dagen. Den inneholder også masse fiber som er bra for fordøyelsen. Mandlene har synne fettsyrer som smører kropp og sjel å holder blodsukkeret stabilt og metthets følelsen i sjakk." så da tror jeg på henne. :)


9 comments:

 1. IdaMartine4:27 PM

  hellsefrik

  ReplyDelete
 2. Haha. Helsefreak! Du er så rå Mette. Digger deg

  ReplyDelete
 3. Helsefreak, ass!

  Jeg ville tatt avokado eller kokosolje istedet for mandler, og kakao istedet for kaffe ;P

  ReplyDelete
 4. Tonesøstradi5:41 PM

  BTW, digg tegning!

  ReplyDelete
 5. Kanskje det virkelig er sant da, at morgenstund har gull i munn? (vet alkymistene at gull = kaffe + mandler + banan, mon tro...) I morgen vil jeg også prøve :-)

  Fabelaktig artig blogg du har, du får herved en ny følger! Jupp, jeg skal sjekke ut det der Pinterestgreiene, ser artig ut. Takk for tips :-)

  ReplyDelete
 6. Oh dear! konge-helse-freak lissom!
  Jeg har jo lest bloggen til Tone og sett den ene juicen etter den andre på insta, men har lissom ikke blitt grepet før nå. Oh my.. Det skjer før en man aner... ;-)
  God fornøyelse! Eller skal jeg si fordøyelse...
  Ha ha ha

  ReplyDelete
 7. haha Stilig illustrasjon! Du, om søstra di er interressert i en slik eames-gyngestol, så har jeg nettside til en butikk som selger de for 1/8 del av prisen + porto, toll o.l.
  :-)

  Ha en super helg!!

  ReplyDelete
 8. Nice. Jeg er villig til å komme på besøk for å være forsøkskanin på nye oppskrifter. :)

  ReplyDelete
 9. Ha ha ha ha ha, Mette , jeg ler. Du er rå!

  Og sykt søt. Glad i deg!

  Og gleder meg til å smake neste gang jeg er på besøk!

  ReplyDelete

I do love comments,
so thanks and thanks again (: